dimecres, 8 d’abril del 2009

El Ratolinet Pérez i les dents/ El Ratoncito Pérez y los dientes: Guia de lectura i exposició de llibres



Ratoncito Pérez, il·lustració de Jokin Michelena

La caiguda de les dents és un fet que marca als xiquets. Alguns tenen por, altres els encanta estar mellats, altres li tenen autèntic terror al dentista, altres... Però hi ha una cosa, dins d'aquest fet, que els encanta a tots els xiquets: la vinguda del Ratolinet Pérez -Ratoncito Pérez-. La seua existència al món de l'imaginari infantil és molt important, però poques vegades l'hem vist plasmat en il·lustracions.

Al Centre Cervantes Virtual podem gaudir d'una autèntica exposició virtual d'il·lustracions sobre el Ratoncito Pérez. Són 79 il·lustradors diferents els que li han donat forma i color a aquest simpàtic ratolí. Us invitem a visitar-la. Les seues imatges ens poden interessar per a compartir-les amb els xiquets, tant a casa com a classe.

Feu un tastet:

Ratón Pérez..., Carles Arbat Serasols


Ratón Perez, Montserrat Cabo


Ratón Pérez, Mª Gloria García Álvarez

Ratón Pérez, Antonio San Martín Castaños
Per si us interessa hem editat una Guia de Lectura sobre les dents i el Ratolinet Pérez, amb llibres infantils, poemes, cançons, pel·lícules, etc... La guia està també en castellà: Guia de Lectura sobre los dientes y el Ratoncito Pérez.
Guia de Lectura: Les dents i el Ratolí Pérez / Los dientes y el Ratón Pérez
Guia de Lectura: Les dents i el Ratolí Pérez / Los dientes y el Ratón Pérez Salvia Guia de Lectura i recursos sobre el Ratolinet Pérez i la caiguda de les dents: llibres infantils, poemes, cançons, pel·lícules...Blog "Pinzellades al món"http://bibliocolors.blogspot.com Guía de Lectura y recursos sobre el Ratoncito Pérez y la caída de los dientes: libros infantiles, poemas, canciones, películas...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por compartir un trabajo tan bien hecho. Buscaba información sobre el Ratón Pérez y aquí la he encontrado muy completa. A mis alumnos les ha encantado, incluyendo el poema.

Un abrazo desde Soria

Eva Porrate

Sàlvia ha dit...

Gracias a tu por el comentario. Me encanta que les haya gustado a tus alumnos.

Besadetes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...