dimecres, 17 de juny del 2009

El susurro de la magia, exposició de dos il·lustradores finlandeses

El susurro de la magia és una exposició que ha organitzat l'Instituto Iberoamericano de Finlandia, per a donar a conèixer 2 de les seues il·lustradores: Riika Juvonen i Nina Kataila, dos artistes finlandeses que amb la seua obra ens apropen a la màgia dels contes. Les il·lustracions són ens ajuden a comprender la importància de les imatges que com sorollets acompanyen les paraules i completen el seu significat.
L'exposició es va inaugurar el passat dia 8 de juny i es pot visitar fins al dia 3 de juny, en horari de 9 a 2 i de 4 a 8 hores de la vesprada. La seu de l'Intituto Iberoamericano de Finlandia està al carrer General Arrando, 5, de Madrid. Us recomanem, si podeu, que la visiteu!

il·lustració de Riikka Juvonen


Llibre infantil il·lustrat per Riikka Juvonen

Targeta il·lustrada de Riikka Juvonen

Riikka Juvonen és il·lustradora i pintora. Ha publicat moltes de les seues il·lustracions en revistes, llibres i programes de TV. La seua estança en Orient Pròxim exerceix una forta influència en les seues obres. Les il·lustracions d'aquesta exposició es composen de tres sèries temàtiques: les Mil i una Nit, àngels i tot allò que ens envolta.

Il·lustració de Nina Kataila

Il·lustració de Nina Kataila

Il·lustració és de Nina Kataila

Nina Kataila, viu a Madrid des de fa huit anys. Ha treballat en diferents tècniques i en els seus treballs predomina l'atenció a la sensibilitat i la màgia dels detalls menuts. Ha publicat en diferents revistes europees.

Dos artistes diferents que fiquen murmuris de colors a les paraules.

3 comentaris:

Yago ha dit...

¡Gracias por la recomendación! Iré sin falta por allí.

Besadetes

Sàlvia ha dit...

Yo también, dentro de poco voy a Madrid y pienso aprovechar la oportunidad.

Besadetes, Yago, con muchísima calor (uf! insoportable)

Yago ha dit...

Hola Sàlvia, hoy me he pasado por la exposición. Breve, pero se agradece mucho que atiendan y abran sus puertas a la ilustración infantil y juvenil.
No sé si tendrás mucho tiempo en Madrid, pero te recomiendo que, si puedes, pases por el Espacio Sins Entido y ojear alguna de las librerías de Literatura infantil como La Mar de Letras o El Dragón Lector. Esta última queda muy cerca del Instituto Finlandés.

Besadetes, con calor pero menos humedad :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...