dilluns, 16 de novembre de 2009

Fulles il·lustrades / Hojas il·lustradas: mòbils i targetes per a regalar als amics en la tardor


La tardor és sinònim de fulles seques. Fulles que volen al ball del vent i omplin el cel i la terra de colors. Us proposem fer una activitat senzilla, de les moltes manualitats que es poden fer amb les fulles seques dels arbres: donarem a triar als xiquets diferents models de fulles i cadascú triarà la que més li agrade. Després, sobre un foli o cartolina dibuixaran la seua forma o silueta i pintaran el seu interior dels colors que més els agrade de la tardor (es poden dibuixar i pintar a l'interior tot allò que vullguen). Passarem a retallar les fulles seguint la silueta i amb totes elles muntarem un mòbil que podem penjar en la classe. Si fem fulles il·lustrades de diferents tamanys encara serà més bonic el mòbil.

També podem fer targetes amb les fulles i als seu interior escriure algun poema (podem mirar un grapat de poemes de la tardor al blog de Poesia infantil i juvenil). Un magnífic regal il·lustrat per a la família o els amics. Proveu-ho.

Com a mostra del que la creativitat, la motivació, la imaginació i l'estètica poden crear us presentem aquestes magnífiques fulles, de Jenny Bowers. Senzilles, boniques i originals.2 comentaris:

Yago ha dit...

Hojas sobre hojas...que buenas ilustraciones para el otoño. Me recuerda a cuando en el colegio, de pequeños, por este periodo estacional, un trabajo ineludible era recoger hojas secas en el parque o de camino a casa para luego en clase descubrir la variedad de hojas y tipos de árboles existentes en la ciudad.

Besadetes :)

Sàlvia ha dit...

Fijate, Yago, como una simple ilustración te ha hecho recordar el otoño de tu infancia. Me encanta. Puse estas hojas porque pienso que, además de realizar la actividad típica de recogida en el otoño, podemos dar paso a una mayor creatividad y crear nuestras propias hojas ilustradas, con nuestros colores (que no tienen porque ser los típicos otoñales)

Besadetes, desde el otoño veraniego del Levante (una calor insoportable).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...