dilluns, 4 de gener del 2010

Llegint les il·lustracions, il·lustrar la lectura / Leyendo las ilustraciones, ilustrar la lectura


Il·lustració de Loreto Salinas

Any nou, vida nova, lectures noves. Què estaran llegint aquests personatges? No teneiu curiositat per saber-ho? Què estaria llegint el/la il·lustrador quan va realitzar la il·lustració? I vosaltres, què llegiu o què esteu il·lustrant? Ens encantaria saber-ho.

La lectura està present en la vida i les il·lustracions de molts artistes i ací us invitem a gaudir d'aquesta selecció. Fixeu-se no sols en el fet de llegir, també en l'entorn del lector/a i en la seua actitut davant la lectura: impressionat, desenfadat, atent, entussiasmat, ensimismat,...tal qual com en la pròpia realitat. Si voleu veure'n més d'il·lustració amb gent, animals o personatges literaris llegint punxeu ací.

Il·lustració d'Andrei Zadorine

Il·lustració de Jenny Meilihove

Il·lustració d'Issa Gallego

Il·lustració d'Oscar Villan

Il·lustració de Patricia Castelao

Il·lustració de Penelope Dullaghan

Il·lustració de Victòria Tubau

Il·lustració de Vanessa Balleza

3 comentaris:

Patricia González Palacios ha dit...

Una maravilla visitar estos rincones, siempre encontrando grandes ilustraciones, que tengas un lindo año, cariños paty

vanesa ha dit...

Sota aquest tema, m'heu fet pensar amb aquesta noia il·lustradora de Cardedeu, Gemma Capdevila, que en fa unes de magnífiques... us deixo sota el vincle a una que aniria vinculada a aquesta temàtica: http://1.bp.blogspot.com/_KTIDq_bnois/SkdVKp5F8hI/AAAAAAAABN8/Genc4ACn7wc/s1600-h/hist%C3%B2ria+de+mariners.jpg

Enhorabona pel blog. És un recull magnífic i exhaustiu de il·lustracions. No se si teniu un butlletí electrònic, però m'agradaria estar al cas del què feu!


També volia comentar-vos de la iniciativa de l'Associació Cambuleta del Pallars Sobirà que acaba de treure el seu 4t. llibre il·lustrat infantil en dialecte pallarès. Trobareu més info a: http://contescambuleta.blogspot.com/

salut!

vanesa

Marian ha dit...

Preciosa selección. Me encanta la conjunción de las ilustraciones y la lectura. Qué lástima haber descubierto ahora este blog, pues hace unos días preparé un slide con ilustraciones que hacían referencia de una u otra forma a la lectura, al libro o a los lectores y estas ilustraciones me hubieran venido de perlas ;)
Saludos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...