diumenge, 25 d’abril de 2010

Activitats d'il·lustració infantil realitzades a l'aula

Ja sabeu que al llarg del blog us proposem diferents activitats il·lustratives a realitzar. Ens ha encantat comprovar com els xiquets i xiquetes, amb els seus mestres, les han portat endavant. Els resultats són sorprenents, molt creatius i interessants. Preciosos!!!

Mireu, per exemple, el llibre digital que han fet els alumnes de l'Aulari de Montitxelvo (aula-grup de 4t, 5é i 6é de primària. Els tres nivells estan a la mateixa aula) del CRA Serra de Benicadell (València), partint dels recursos que ficàvem en el mural virtual Recursos il·lustratius per a celebrar el Dia del Llibre i de Sant Jordi i que han penjat al seu blog Treball a l'aula. Felicitacions als artistes!
Un altre exemple, partint de la proposta Herois esperant a..., l'han realitzada els alumnes de segon de Primària de l'Escola Vedruna, Tona (Barcelona), que podem veure al seu blog Llapis de colors. Podeu comprovar que la imaginació dels xiquets és immensa i els resultats molt bons i sorprenents. Felicitacions als petits grans escriptors!

Herois de 2nA

Herois de 2nB

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...