dilluns, 17 de maig del 2010

Illustrati: grup en Facebook i nova revista d'il·lustració


Us presente el número 1 d'una revista italiana d'il·lustració que m'ha agradat molt: Illustrati. La revista surt d'una sèrie d'il·lustradors que s'han unit en Facebook i van ficant pinzellades mostrant la seua obra. Els il·lustradors no són sols italians, hi ha d'arreu del món.

Les xarxes socials tenen molts avantatges i aquesta és una d'elles. Un experiment compartit que salta d'internet i en digital al paper, doncs la revista també està en aquest suport. Molt interessant i un plantell d'artistes il·lustradors de gran qualitat. Doneu-li una ullada i ho comprovareu!

Podeu també llegir el número 0 de la revista punxant ací.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

es pel comentari al meu blog.
M'ha fet molta il·lusió. Jo a partir d'ara tabé seguiré el vostre, hi ha un munt d'informació que m'encanta.
Fins aviat

Marián Lario ha dit...

Què bo que hi ha gent que decideix tirar endavant projectes d'aquest tipus....aquest estil de revista és molt difícil de trobar al mercat o és molt cara, trobo genial que poguem gaudir-la via internet....moltes gràcies per l'enllaç!!

http://elgatoazulprusia.blogspot.com/

Sàlvia ha dit...

Núria, tenim colors i traços que ens uneixen i compartim. És un plaer tenir-te per ací.
Besadetes

Sàlvia ha dit...

Marián, gràcies a les NT i internet ara es poden fer un grapat de coses interessants i compartir-les. Per exemple, el teu blog i totes les recomanacions que fas de com il·lustrar un conte podries fer-les en format de llibre i pujar-ho a Issuu, que és gratuit (dona-li una ullada al llibre que vaig fer de poesia i comprendràs el que estic dient:
http://issuu.com/bibliococentaina/docs/volen_versos_libro)
Besadetes, guapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...