dimecres, 9 de juny del 2010

Activitats d'il·lustració infantil realitzades a l'aula / Actividades de ilustración infantil en el aula



Una de les coses que més ens agrada del blog és comprovar com les il·lustracions, llibres i activitats que us proposem tenen una repercussió a l'aula. Ens sorprèn gratament al comprovar la gran imaginació que tenen els xiquets i xiquetes; tan sols cal donar-los un punt de referència i... creix, creix, creix.

Els alumnes de Segon d'Educació Primària de l'Escola Vedruna de Tona-Osona (Barcelona), basant-se en les il·lustracions de Paula Domínguez Romero, van fer seua una proposta d'activitat imaginativa i il·lustrativa que llençàvem des d'aquest blog: Què teniu al cap?

En Llapis de colors, el seu blog, podem veure els resultats: increïblement imaginatius, molt bons, originals i, de vegades, sorprenents. Hi ha qui té el cap ple de coses diferents i altres que tenen un monotema. A més, també han fet una il·lustració pensant que tenen els mestres al cap. genial!

Felicitem als artistes i als mestres que han portat endavant aquesta proposta il·lustrativa a l'aula: Eva, Maria i Lioba. Dir-los, públicament, que ens ha encantat com ho han treballat i, estem segures, que també ho hauran disfrutat.



6 comentaris:

EVT ha dit...

Hola Sàlvia,
som els nens i les nenes de 2nB i et volem dir gràcies per posar-nos els nostres dibuixos al teu bloc. Estem molt contents que hagis escrit això de nosaltres. El teu bloc és molt guai i és molt preciós i molt divertit. Que t'ho passis molt bé. Adéu i fins una altra i un petonet!

sw ha dit...

LINDO! Parabéns aos meninos...

Anònim ha dit...

Me sumo a las felicitaciones de Sofia.
Carlos ;)

Sàlvia ha dit...

Hola amiguets i amighuetes! Sempre és un plaer per a mi veure com la creativitat va brollint dels vostres caps i passa, amb colors, al paper.
Felicitar-vos i animar-vos a que aquest estiu continueu imaginant en colors.
Gràcies per les vostres paraules, que m'han fet enrogir. passeu un molt bon estiu i no s'oblideu de la lectura (recepta infalible contra l'avorriment).
Besadetes amb sal marina per a tots i totes.

EVT ha dit...

Bon dia Sàlvia!
Som els de 2nA i estem molt contents de veure com les nostres creacions les poden veure persones i persones de tot el món. Ens ha agradat que ens diguis que som uns artistes.
També et volem dir que ens agrada molt el teu blog. Una abraçada des de Tona:)

Sàlvia ha dit...

Bon dia, artistes! Sou genials i espero que aquest estiu deixeu volar la vostra genialitat i continueu il·lustrant, escrivint i llegint (recepte infalible contra l'avorriment de les llargues vesprades de vacances).
Heu creat imatges molt boniques, que mereixen ser exemple per a que altres xiquets s'animen també a seguir el vostre camí. Sempre és un plaer fer publicitat de la feina ben feta i vosaltres s'ho mereixeu. Us han llegit des de Japó als Estat Units!
Aquest estiu aniré penjant activitats molt divertides al blog, així que si podeu espero que continueu visitant-nos.
Molt bon estiu a tots i totes, un parell de besades amb color i sabor de llimona per a tots i per a Lioba una gran abraçada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...