dilluns, 15 de novembre del 2010

Jocs populars i il·lustració / Juegos populares e ilustración









El joc també ens dona joc il·lustratiu. Les il·lustracions de Tullia Masinari ens inviten a recuperar els jocs populars, els jocs al carrer, amb els companys i amics: la gallineta cega, saltar a la corda, a les boles, a amagar-se,... jocs que poc a poc van perdent-se i que de vegades necessiten que els adults recuperen la seua infància i disfruten, amb els xiquets i xiquetes, ensenyant-los a jugar d'una altra manera. Jocs populars que estan en perill d'extinció i que, tal vegada, mirant aquestes il·lustracions, s'animem a difondre. Per cert, les il·lustracions són magnífiques!

4 comentaris:

M. Jesus Sousa (Juca) ha dit...

Obrigada pela partilha, são muito úteis estas imagens para falar às crianças nos jogos tradicionais

Sàlvia ha dit...

Hola, M. Jesus. Estas imágenes las he selccionado justamente porque no hay muchas ilustraciones sobre juegos tradicionales infantiles y creo que es importante difundirlos. Son preciosas y espero que sean útiles para esta labor de difusión.
Gracias por dejar tu comentario.
Besadetes

KKvinneblogger ha dit...

Love these playing children :)

Sàlvia ha dit...

Hello! Thanks for your comment that comes from so far away. In your country boys also play such popular games in the street, or have not played more than at home and the play station?

Besadetes / Kiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...