dimarts, 7 de desembre del 2010

Regalem calendaris personalitzats amb il·lustracions de mussols: editem un calendari de 2011 gratuït per regalar en Nadal


Hem trobat un magnífic i interessant lloc on podem nosaltres fer-se un calendari de mussols, tot gràcies a la col·laboració de diferents il·lustradors. En My Owl Barn, projecte de Shivani, podem trobar diferents il·lustracions de mussols, cadascuna d'un il·lustrador diferent, i entre totes elles podem triar quin mussol volem per a cada mes (sota la il·lustració hi ha una pestanya on apareix el mes, en anglès). Una vegada feta la tria li donem al botó de "Download Calendar" i automàticament tenim el calendari en format pdf, que podem enviar a la família o amics per a felicitar-los en les properes festes de nadal, o se'l podem imprimir i deixar-lo en la nostra habitació. Resulta molt bonic.

Nosaltres ho hem provat i ens ha donat com a resultat el calendari que hi hem penjat ací baix. Per a resultar tal i com el veieu tan sols hem passat el format pdf a ppt. i li hem canviat el color del fons. Proveu-ho! Felicitem a tots els artistes que desinteressadament han col·laborat en aquest projecte. Una excel·lent manera de difondre les bones il·lustracions i compartir-les en xarxa. Gràcies als mussols del calendari hem conegut les obres de molts artistes que fins ara no coneixíem.

El següent calendari també se'l podem descarregar, imprimir, enviar per e-mail, pel mòbil (sol fa falta inscriure's en Scribd (que també és gratuït).

1 comentari:

Ysabel ha dit...

Quina idea mès bona ¡¡¡¡¡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...