dijous, 10 de març de 2011

El món de les fades: de la il·lustració a l'escriptura / El mundo de las hadas: de la ilustración a la escritura / The world of fairies: from illustration to writing


El meravellós, màgic i natural món de les fades sota els pinzells de Silvia Lugli. Com papallones, de flor en flor, descansen del seu vol, presumides, reposant i somiant; què somiaran les fades? Pensar en fades i ficar-se a imaginar és tot un. Hi ha molts contes de fades, estupends, però ens encantaria que fóreu vosaltres els que escriguéreu el vostre propi conte. Com? Us proposem que trieu una fada, li trieu un nom i escrigueu un xicotet relat de l'instant en que s'ha pres la il·lustració. Microrrelats màgicament faderils.

Per exemple, pense que a la fada de dalt li diuen Dormilenda, una fada que s'adorm, de vol a vol, per damunt de totes les flors grogues que troba, com si el color l'encisara. El relat quedaria així:

Dels pètals grocs surt l'encís que atrapa a Dormilenda, la més xicoteta de les fades. No ho pot resistir. Sols la pols de lluna, arreplegada al bell-mig del bosc de la Fortuna, l'alliberarà. Però, qui serà el valent que gose entrar al terrible bosc? Per sempre restarà encisada.

S'atreviu ara vosaltres? Ens encantaria que si s'animeu ens enviareu els relats o els deixareu en els comentaris.


2 comentaris:

Ana ha dit...

Sálvia,
são lindas, lindas! Adorei!
They are so beautiful!!! I loved it!!!
Thank you for sharing!

Beijos
Ana

Sàlvia ha dit...

Si, son unas hadas líndísimas. Me encanta cuando escribes en portugués, Ana.

Besadetes / Beijos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...