dilluns, 11 d’abril del 2011

Qui diu la veritat: la princesa, el cavaller o el drac? : originals àlbums il·lustrats sobre la llegenda de Sant Jordi


S'apropa la festa de sant Jordi i volem començar a celebrar-ho donant-li veu als seus protagonistes: el drac, el cavaller i la princesa. Sembla clar que cadascú té un paper en tota la llegenda, però... estem segurs que és així? Us volem recomanar dos llibres on les versions són diferents a les que estem acostumats. Ambdós llibres estan editats per El Cep i la Nansa, l'autora del text és Montserrat Balada Herrera i la il·lustradora Eva Sans Ribera. Amb bona dosi d'humor i originalitat, tot amb unes senzilles i excel·lents il·lustracions, se li dona l'oportunitat als protagonistes de contar la seua pròpia versió. I és que tot depèn del punt de vista que ho mirem.


Parlem dels llibres Qui diu la veritat: el cavaller o el drac? i Qui diu la veritat? La versió de la princesa. El primer llibre va ser editat en 2010 i el segon està acabat de coure. Un llibres il·lustrats encantadors, motivadors i que tenen la particularitat de donar-li la volta a la narració sense perdre el seu sentit original. Els dos llibres són fantàstics per tenir a la biblioteca, escolar o pública, però millor encara regalar-los als xiquets i xiquetes. Una bona manera de difondre la nostra cultura, el nostre folklore i fomentar la lectura.



Si necessiteu més llibres infantils sobre el cavaller sant Jordi, el drac i la princesa, xulis, interessants i ben il·lustrats, podeu punxar damunt de l'enllaç anterior i trobareu una selecció d'aquests llibres, cadascun d'ells amb una visió diferent. A més, també podeu trobar poemes sobre sant Jordi, la rosa i els llibres.

1 comentari:

Marián Lario ha dit...

Què bonics!! i sobretot...què originals!!

Gràcies, Sàlvis, per mostrar-nos un altre vegada aquestes cosetes tan interesants!

una abraçada,

http://elgatoazulprusia.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...