dijous, 14 de juliol de 2011

¿Qué leen los animales antes de dormir? / Què llegeixen els animals abans de dormir?: àlbum il·lustrat per als primers lectors


 Llegim, llegim i llegim... grans i menuts, humans i animals, tohom llegim. Però, què lligen els animals abans de dormir? Quin tipus de llibres li agrada a cadascun d'ells? Què llig el cangur? Doncs llibres de butxaca! I què llig el ratpenat? És clar, llibres de vampirs! I el gripau, i el cavall, i la girafa... que lligen?

Si voleu saber-ho us recomanem l'últim àlbum il·lustrat que ha publicat l'editorial Joventut, en castellà i català, ¿Qué leen los animales antes de dormir? / Què llegeixen els animals abans de dormir?, de Noé Carlain i amb il·lustracions de Nicolas Duffaut. Descobrireu que cada animal llig llibres ben diferents, perquè a cadascú ens agrada un tipus de lectura i això està molt bé, però tots, tots, lligen cada dia... sobretot abans de dormir.

Un divertit i humorístic àlbum il·lustrat, adreçat als més menudets, que farà també les delícies dels grans que comparteixen la seua lectura. Molt recomanable. Un original tractament de la difusió lectora, per mimetisme.2 comentaris:

Stel.la ha dit...

Tinc l´ edició francesa!
oooh..très bel!!

Marián Lario ha dit...

Què bonic Sàlvia!! m'encanten els animals i m'encanten els llibres...així doncs...que hi ha millor que veure animals llegint jejeje,

besadetes!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...