dimarts, 9 d’agost del 2011

Kanzume: taller de invención de álbumes ilustrados con Javier Sáez Castán y Aitana Carrasco


Des del dia 5 al 10 de setembre de 2011 tindrà lloc, en la finca"Althaia" (finca rural als peus de la Serra de Bernia, en Altea -Alacant-) Kanzume: taller de invención de álbumes ilustrados con Javier Sáez Castán i Aitana Carrasco.

L'àlbum il·lustrat té unes característiques especials, tant en la seua concepció com en el desenvolupament. Normalment no s'aborda la seua creació en els plans acadèmics d'art i els tallers solen ser de molt curta duració. En aquest taller, segons diuen els propis organitzadors, es proposen reparar esta situación, nos proponemos crear las condiciones óptimas para la INVENCIÓN, es decir, para la formulación y desarrollo de estos extraños artefactos. El método, probado a ambos lados del Océano, se podría resumir en un breve enunciado: trabajar en grupo para enriquecer y retroalimentar nuestro procesos de creación, y el objetivo en otro aún más breve: SEMBRAR MUNDOS PARA INVENTAR LIBROS.

Podeu  inscriure's descarregant-se el formulari i enviant-lo per e-mail a Javier Sáez Castán (jsaezcastan@yahoo.es), com també podeu consultar dubtes al mateix correu. El termini d'inscripció finalitza el 15 d'agost. Podeu veure tota la informació ací.


Los adultos no deberíamos haber abandonado nunca la capacidad que tuvimos de caminar por la fantasía. 
Y, desde luego, no deberíamos limitar ese camino a nuestros hijos
Javier Sáez Castán
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...