dilluns, 3 d’octubre del 2011

Crear versions il·lustrades dels clàssics / Crear versiones ilustradas de los clásicos


Hi ha versions i versions, de tots els arts: versions cinematogràfiques d'una novel·la, versions musicades d'un poema, versions teatrals d'un conte, versions fotogràfiques d'un quadre... Nosaltres hem anat ficant al llarg del blog diferents versions de pintures, clàssiques i actuals, molt originals. Hui us volem recomanar que li doneu una llarga mirada a aquestes originals i simpàtiques versions de Jui-Pin Chang. Tots els personatges porten al cap una galleda d'aigua que els tapa la cara. Què us sembla?

Us proposem fer les vostres pròpies versions. En primer lloc cal fer una tria de les pintures que volem versionar. Desprès les fotocopiem o imprimim (una per alumne). Ara pensem cóm anem a versionar-ho: ficant-li barrets als personatges, dibuixant fades al damunt, canviant l'escenari... Una vegada decidit es tracta de dibuixar, pintar, retallar i pegar. Val utilitzar tot tipus de material i totes les tècniques que vulguem. 

Podem fer una exposició amb totes les versions i animar-se'n al llarg del curs a continuar fent-ne. S'animeu? Doncs ens agradaria veure els resultats!










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...