dijous, 10 de novembre del 2011

I tu què fas? Activitat creativa / ¿Y tú qué haces? Actividad creativa / What do you do? Creative activity



Tenim el dia ple d'activitats, des de que s'alçem fins que es gitem. Podem fer tantes coses! Tot llevat d'avorrir-se. Mireu aquestes il·lustracions de Geneviève Després en les que ens presenta homes i dones realitzant diferents activitats en les quatre estacions.

Us proposem que feu el mateix: agafem un foli, el quadriculem al menys en 9 vinyetes, i fiquem dins de cadascuna una activitat que ens agrade fer molt en la tardor, per exemple... correr sota la pluja, agafar caragols, anar al cinema, llegir al racó del foc, menjar castanyes, etc. Després podem fer una exposició a la classe amb totes les creacions dels alumnes (incloent una del mestre o de la mestra).

S'animeu? La tècnica a utilitzar pot ser lliure i el tipus de dibuix també. Sols es demana que el personatge siga el mateix en totes les vinyetes (ells mateix). Si realitzeu l'activitat ens agradaria que ens enviareu les creacions dels xiquets i xiquetes i les compartim amb tots els lectors del blog. Val?!




2 comentaris:

Ezequiel Tadeo ha dit...

muy divertidas todas las ilustraciones

Joel Artigas ha dit...

Ostres! M'han agradat molt les il·lustracions. Trobo que en podem treure molt suc a l'hora de plantejar una activitat amb els infants.

Amb el teu permís en faré una publicació al meu bloc parlant d'aquestes il·Lustracions, potser a més d'una persona li serà d'utilitat.

Gràcies. Salutacions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...