dimarts, 10 de gener del 2012

LetterPLAYGROUN: generador de tipografía. Alfabets il·lustrats

Totes les lletres en una ciutat (il. Gwenola Carrere)


Hui us volem recomanar un lloc interessant i divertit: letterPLAYGROUN. Es un lloc on la tipografia és la reina. Podem trobar lletres de tot tipus, a més d'un generador de lletres que ens permet crear paraules amb tipografia diferent.

Si punxem sobre el Generador apareix una finestra on introduïm qualsevol paraula, prenem sobre el botó "Generator Ransom Note" i ja està. Sota la finestra ens apareix la paraula feta amb diferents tipus de lletres. Cal advertir que no devem ficar accents i la "Ñ" no existeix. Si no ens agrada el resultat tan sols tornem a escriure la lletra i es genera un altre.

Un altre apartat és el de Lletres / Letters. Si punxem sobre ell podem veure totes les lletres que hi ha a la seua base de dades tipogràfica. Però també ens dona la posibilitat de buscar sols per ordre alfabètic. Per exemple, nosaltres li hem donat a la "b" de biblioteca i ens han sortit moltes lletres de ls "b", com aquestes:Un altre dels botons que podem aprofitar és el de Col·leccions / Collections. En aquest cas se'ns presenten les lletres ordenades per diferent temàtica o tècnica: monstres, geometria, animals, etc. Al seu blog podem trobar més informació i imatges de lletres.

Entreu, escorcolleu i comproveu el que us hem dit. Divertiu-se amb l'art de la tipografia! Us fiquem tres abecedaris il·lustrats per anar obrint boca.


 Abecedari il·lustrat de Jonny Wan

 Abecedari il·lustrat de Lisa Rienermann

 Abecedari il·lustrat de Martin Jarrie


2 comentaris:

escola santa anna ha dit...

Bon dia:
Estem jugant amb les paraules.
Ens ha agradat molt.
Gràcies Sàlvia.
Àlex, Marta, Laia i Pilar

Yago ha dit...

¡Qué maravilla de juego y qué letras tan bonitas!

Feliz año, Salvia.
Un abrazo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...