dissabte, 5 de maig del 2012

Exposició d'Irene Fenollar a Cocentaina: del 5 de maig al 12 de juliol


És tot un plaer anunciar-vos que hui, a les 12:00 del matí, s'inaugura l'exposició de la jove artista de Cocentaina Irene Fenollar. L'exposició està ubicada al al Palau Comtal i podeu visitar-la des del 5 de maig fins al 12 de juliol. Està organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cocentaina.

L'exposició gira al voltant del tema del cap de setmana, Weekend. Com ens diu el propi catàleg:

Imprescindible descans setmanal. Millora l’humor i la salut del cos i de l’ànima. Temps lliure per a deixar fluir sensacions, assaborir els petits moments que ens fan somriure. Instants intensos que renoven l’energia i canvien la percepció de les coses. Un descans, un paisatge, un berenar, la companyia, un llibre, una migdiada, el passeig, el retrobament. pausa, reflexió i hobbies.

Estem davant d'una il·lustradora amb un gran futur per davant i un present força interessant. Polifacètica, plàstica, original, amb contingut i molta expressivitat, un molt bon domini del dibuix i gran destresa en el maneig del color. Cal que no perdre's aquesta exposició i, seguint el títol... millor gaudir-ne aquest weekend!

Us fiquem un tastet del que es trobareu. Felicitacions Irene! Hi ha molta feina i molt ben feta en aquesta exposició i una gran creativitat en la teua obra.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...