dimarts, 25 de març de 2014

Las gafas de ver: àlbum il·lustrat per Guridi


Hi ha llibres que tenen molt de suc i molta "salsa", com aquest, de Margarita el Mazo, amb les fantàstiques il·lustracions de Guridi: Las gafas de ver, d'Ediciones La Fragatina. El títol ja ens crida l'atenció, doncs sembla una redundància, però no...

El llibre ens narra una simpàtica història d'amor: Carlitos és un xiquet menut que s'enamora d'Inés. No sap que fer per a ella se n'adone de la seua existència, se li ocorren tot tipus de actuacions, quina d'elles més boja, per a sortir de la seua invisibilitat. Un bon dia tot sembla canviar quan Inés diu que van a ficar-li ulleres. Ostres! És què no el veia? Això sembla, però de vegades les coses no són tan fàcils i senzilles com semblem.

Un àlbum il·lustrat encisador, amb un protagonista, Carlitos, que t'atrapa des del principi per la seua manera de ser, la seua tendresa, la seua gran autoestima, la gran imaginació i la seua capacitat per trobar-hi recursos per tal de resoldre el seu problema. Fantàstic! Un llibre molt recomanable, ple d'humor i tendresa, amb bon ritme fins el final. Les il·lustracions de Guridi, amb tota la seua senzilles, ens submergeixen magníficament en la personalitat del Carlitos i el seu fantàstic món... de l'enamorament.

Una història per a menuts de la que els adults gaudirem moltíssim.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...