dimecres, 27 d’agost del 2014

Viatjant amb els llibres / Viajando con los libros / Traveling with books


Suposem que molt de vosaltres haureu viatjat molt aquest estiu, a llocs propers o llunyans. Viatjar suposa obrir-se a nous coneixements, el mateix que fem quan obrim un llibre. És doblement interessant si a més de viatjar heu llegit molt. Els llibres, en format digital o en suport paper, són fàcils de transportar, allà on anem.

L'artista Patrick Girouard ha creat una sèrie de pòsters - per a Illinois Reading Enrichment and Development (iREAD) program- que il·lustra diferents monuments del món, fàcilment reconeixibles, amb una simpàtica simbiosi amb els llibres i la lectura. Llàstima que no hi aparega cap monument del nostre país. Algun dels nostres il·lustradors i il·lustradores s'anima a crear-ne? Tal vegada s'animen els vostres alumnes. Una activitat creativa que us proposem per a començar el proper curs: dibuixar i pintar amb llibres el monument que més us agrade del lloc on heu viatjat aquest estiu o el que considereu el monument més bonic del món.

.






3 comentaris:

claude ha dit...

bel hommage à la lecture

Mariló Sanz Mora ha dit...

Que bonic! M'agrada viatjar, m'agrada llegir, m'agrada escriure... llàstima no sapiga dibuixar, però segur que els nostres alumnes ho fan molt bé, em sembla una idea fabulosa... llibres formant part de l'estructura del monument! genial. Mariló Sanz http://racoviatgermarilo.blogspot.com.es/

Anònim ha dit...

Genial!
Ho proposaré als alumnes més grans...
Montserrat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...