dimarts, 23 de desembre del 2014

Regals de Nadal, il·lustracions / Regalos de Navidad, ilustraciones / Christmas Gifts, illustrations


Els regals formen part important d'aquestes festes de Nadal: Santa Claus, Sant Nicolàs, la Befana, O Apalpador, els Reis Mags, etc. tots són personatges que en aquests dies porten regals, sobretot als xiquets i xiquetes. Però a l'hora de regalar, més en aquests temps de crisis, no tenim perquè gastar-se molts diners. De vegades una visita, una abraçada, un bes, un poema, un somriure,... és més important que tot els que podem trobar als comerços.

Ens agradaria que cap xiquet ni xiqueta quedara sense una joguina o un llibre. Per què cal recordar que els llibres són un molt bon regal. A les llibreries podem trobar una gran diversitat i qualitat. Cal buscar i segur que en trobareu. A l'hora de regalar llibres és molt important tenir en compte allò que li agrada a la persona, adulta o menuda, a la que anem a regalar-li, no el que a nosaltres ens agrade.

Per tal de donar-vos algunes pistes i orientacions en altres blogs que edita la Biblioteca de Cocentaina hem editat unes guies de lectura, tot pensant en la diversitat i la qualitat.

Regalem llibres en Nadal, il·lustració de Sarah Wilkins

-Guies de Lectura de Nadal 2014, per a xiquetes i xiques de 2 a 12 anys, llibres de poesia infantil i llibres per a regalar als pares

-Llibres per a joves

-Llibres per adults 

En Nadal un llibre és un excel·lent regal. I ara hem fet una selecció d'il·lustracions on els regalas de nadal són els protagonistes:

Il·lustració d'Isabel Nadal

Il·lustració d'Annette Marnat

 Il·lustració d'Annya Kai

Il·lustració de Lena Anderson

Il·lustració de Marie-Eve Tremblay

Il·lustració de Mélanie Florian

Il·lustració de Mary Englebreit

Il·lustració de Pauline Siewert

Il·lustració de Rita Petruccioli

Il·lustració de Monika Suska

Il·lustració de Curt Nyström

Il·lustració de May Ann Licudine

 Il·lustració d'Inge Löök
 
Il·lustració de Mariusz Stawarski

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...