dimecres, 18 de març de 2015

"Un cuento y veinti3 sonrisas": libro ilustrado sobre la Mona Lisa, de 23 ilustradores, editado por La GuaridaHui, a més d'aquesta selecció que hem fet sobre el quadre de la Mona Lisa, us volem recomanar un llibre fantàstic i giocondià, recent tret del forn, que us encantarà a grans i majors. Un cuento y veinti3 sonrisas, de La Guarida Ediciones. Es tracta d'un llibre coral amb text d'Aurora Ruá i Chito de Arriba i en el que han col·laborat un grapat d'il·lustradors, ficant cadascú la seua versió pròpia de la Mona Lisa: Pablo Auladell, Jacobo Muñiz, Mónica Carretero, Kike Castaño, Aitana Carrasco, David Pintor, Carlos Ortín, Cecilia Varela, AnnaLaura Cantone, Miguel Calatayud, Iban Barrenetxea, Ángel Trigo, Eugenia Nobati, Valeria Gallo, Paula Alenda, Sonja Wimmer, Susana Rosique, Viviana Bilotti, Clau Degliuomini, Julio Antonio Blasco, Fernando Falcone i Poly Bernatene, artistes molt coneguts pels lectors d'aquest blog. És una història un poc estranya i surrealista, amb bon humor, perquè va contant-nos les diferents defuncions d'una dama que, al poc de morir, torna a despertar i això va creant a la gent del seu voltant una sèrie de situacions ben curioses.


  

Us fiquem un tastet per a que se n'adoneu de lo preciós, original i interessant que és el llibre. Molt recomanable per a totes les edats!

Podem també gaudir d'uns vídeos curtets en el que apareixen alguns dels il·lustradors del llibre en plé procés de creació de la seua versió de la Mona Lisa:

1 comentari:

Unknown ha dit...

Una idea preciosa. ¡¡Muchas gracias!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...