dimarts, 10 de novembre de 2015

'Cien sillones y pico', de Max: un llibre amb il·lustracions de llibres, lectors i lecturesJa sabeu els lectors/es del blog que hi ha molts il·lustradors/es que ens encanten per diferents motius: la seua tècnica, la temàtica, l'originalitat, la manera de comunicar-se amb l'espectador/a, etc. Però hi ha un que seguim des de fa temps i que hui volem recomanar un dels seus llibres: Max, Cien sillones y pico. Los dibujos del Sillón de orejas, editat per Nórdica Libros.

Max - pseudònim de Francesc Capdevila- és un artista català que pràcticament ha abordat tots els camps de l'activitat gràfica. És sobretot una de les figures més importants del nostre còmic i un dels pocs clàssics que continua molt actiu. El llibre que hui volem presentar-vos és un dels que estan a la nostra tauleta de nit i que llegim i rellegim.

En Cien sillones i pico trobem un grapat d'il·lustracions al voltant del llibre i de la lectura: animals lectors, llibreries, prestatgeries de la biblioteca, lectors àvids i avorrits, llibres voladors, autor en les fires del llibre signant, el llibre digital i un llarg etcètera. En totes apareix el llibre com a protagonista: llibres i més llibres per tot arreu. Totes aquestes il·lustracions estan creades entre 2008 i 2014 per a Babelia -suplement cultural de El País-,  il·lustrant la secció de Manuel Rodríguez Rivero, Sillón sin orejas (un total de 349 il·lustracions que tenim retallades i guardades, però que ara podem gaudir-ne amb aquest fantàstic llibre).

Són més de cent il·lustracions que faran les delícies dels seus seguidors i, també, dels lectors/es que encara no el coneguen i són bons amants dels llibres i la lectura. Bon humor, crítica, narració visual força atractiva. Un llibre excel·lent per a regalar o autorregalar-se aquests Nadals (si és que teniu la paciència d'esperar-se a llegir-lo, cosa que nosaltres no hem tingut).

Felicitem a Max i a Nórdica Libros per haver-hi tingut el bon seny de fer-nos aquest bonic i interessant regal bibliogràfic. Us fiquem un tastet del que podeu trobar:
Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...