Il·lustració de Barbara Cantini
Il·lustració de Sasha Ivoilova-Саши Ивойловой
Els fruits de tardor tenen un sabor especial, com si el sol de l'estiu els aportara una energia transformada en la seua maduració que influeix en el nostre pal·ladar. D'entre tots ells destaca la carabassa, riquíssima i molt utilitzada en gastronomia.
A més, la seua pell es pot tallar, fent carotes més o menys monstruoses, per a fer fanalets de llum, molt típics en aquests propers dies. Més endavant farem un post amb carabasses tallades i preparades per assustar als xiquets, però hui volem compartir amb vosaltres una bona i abundant collita il·lustrada que segur degustareu amb fruïció.
Il·lustració de Sasha Ivoilova-Саши Ивойловой
Il·lustració de William Basso
Il·lustració d'Abby Carter
Il·lustració de James Browne
Il·lustració de Janet Stever
Il·lustració de Kate Frolova
Il·lustración de Lorena Alvarez Gomez
Il·lustració de Nastya Bahchina
Il·lustració de Wojtek Kowalczyk
Il·lustració d'Afsaneh Tajvidi
Il·lustració de Kelly Murphy
Il·lustració de Marilyn Faucher
Il·lustració de Krista Huot
Il·lustració de Mary Englebreit
Il·lustració de James Browne
Il·lustració de Janet Stever
Il·lustració de Kate Frolova
Il·lustración de Lorena Alvarez Gomez
Il·lustració de Nastya Bahchina
Il·lustració de Wojtek Kowalczyk
Il·lustració d'Afsaneh Tajvidi
Il·lustració de Kelly Murphy
Il·lustració de Marilyn Faucher
Il·lustració de Krista Huot
Il·lustració de Mary Englebreit
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada