diumenge, 23 d’abril del 2017

Dia del Llibre: regalem llibres de les llibreries / Día del Libro: regalamos libros de las librerías / Book Day: give books in bookstores

Il·lustració de John Walsom

La festa del llibre no té sentit sense visitar les llibreries, passejar-se entre els nombrosos llibres que hi ha a les prestatgeries i taules i... comprar llibres. És l'emoció de descobrir lectures, escriptors/es, títols. Comprar i llegir, comprar i regalar, comprar i compartir. 

Des de menuts cal acostumar als xiquets/es a visitar les llibreries i saber elegir els seus llibres, a consumir lectures. Biblioteques i llibreries són els dos centres de difusió lectora que dia a dia ens ajuden a apropar-se a la lectura. Hui cal festejar el Dia del Llibre comprant llibres, sobretot a les llibreries que són les que al llarg de l'any ens donen un gran servei lector, llibreries -que no grans superfícies comercials- que regenten experts llibreters/es que ens ajuden i orienten en la nostra tria, que fan tot lo possible per localitzar eixe llibre que busquem, que estan pendent dels nostres gustos i ens mostren les novetats, que aguanten la crisis sense tancar les portes, que trauen els llibres al carrer per tal d'apropar-los un poc més als lectors, que ens presenten als escriptors/es, que posen al nostre servei la seua gran experiència comercial i lectora.

Vaja, doncs, aquest petit homenatge a les llibreries i llibreters/es. Esperem que hui facin molta caixa, que venguen molts llibres, perquè això dona un poc el pols de la cultura d'un país. Però que no siga un dia sol, hi ha 364 dies més per a comprar-ne.

Llibres, llibreries, llibreters i llibreteres, lectors i lectores... hui és la nostra nostra festa. Consumim lectura.

Il·lustració de Guillermo Martí Ceballos

Il·lustració de John Walsom

Il·lustració de Karin Jurick

Il·lustració de John Walsom

 Il·lustració de Fatemeh Haghnejad

Il·lustració de John Walsom

 Il·lustració de Federico Delicado

Il·lustració de Studio MUTI

Il·lustració de Marie Desbons

Il·lustració de Meilo So

Il·lustració de Pascal Campion

Il·lustració de John Starry

Il·lustració de Vinayak Deshmukh

Il·lustració d'Oamul Lu

Il·lustració de Toritori Haruka

Il·lustració de Willy Belinfante
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...