divendres, 26 de maig del 2017

Elefants: 10 il·lustracions i 1 llibre / Elefantes: 10 ilustraciones y 1 libro / Elephants: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Briony May Smith

En aquest apartat de 10 ilustracions i un llibre, hui anem a xerrar dels elefants. Ens encanten quests animals tan grans i a la vegada tan tendres. Animals salvatges que estan en perill d'extinció degut a la gran valia dels seus ullals. No devem de permetre que desapareguen. 

Hem seleccionat un grapat d'il·lustracions, amb pinzellades des de la trompa, per a que gaudiu d'ells per mig de l'art. Us encantaran.

Elefants: 10 il·lustracions i un llibre
Elefantes: 10 ilustraciones y un libro
Elephants: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Charles Champeau

Il·lustració de Moni Perez

Il·lustració de Jimmy Liao

Il·lustració de Jo y Dylan

Il·lustració de José Rosero

Il·lustració de Marcela Calderón

Il·lustració de Lim Heng Swe

Il·lustració de Maral Sassouni

Il·lustració de Matias Trillo


No tothom té de mascota un gat o un gos o una tortuga o un peix o... els animals que acostumen a tenir a casa. Per exemple, al llibre Prohibida la entrada a los elefantes / Prohibida l'entrada als elefants, de Lisa Mantchev, amb il·lustracions de Taeeun Yoo, editat per Blume, es trobem...

El problema que té adoptar un elefantet com animal de companyia 
és que la gent no ho veu amb bons ulls.

Per això quan en el Dia de les Mascotes no el deixen passar amb el seu elefant al Club de les Mascotes. El xiquet es solidaritza amb l'animal, el seu amic, i se'n va tot enutjat -perquè als amics no se'ls deu abandonar mai-. Va trobant pel camí de tornada a casa a altres xiquets/es que també tenen per mascota animals que no són habituals i junts formen un club nou on tothom és acceptat, xiquets/es i animals. 

Un llibre deliciós que ressalta el lligam que es crea entre un xiquet i la seua mascota; que ens parla de l'amistat i la diferència, de la tolerància i el bon conviure. Tot... per un elefant.

Un llibre molt recomanable en el que les il·lustracions de Taeeun Yoo ens fan entendrir i crea una total empatia amb la parella del xiquet i l'elefantet. Superxulo!




2 comentaris:

Unknown ha dit...

He disfrutado con la entrada. De hecho tengo un tablero de pinterest con el elefante como protagonista. Y el libro que mencionaís es precioso. ¡¡Gracias por la entrada!!

claude ha dit...

irrésistible :-)
gracias

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...