dissabte, 13 de maig del 2017

Passejar: 10 il·lustracions i 1 llibre / Pasear: 10 ilustraciones y 1 libro / Take a walk: 10 illustrations and a book

Il·lustració d'Ewa Poklewska-Koziełło

Hui se n'anem a passejar, sense més, sense tenir un objectiu clar cap on anem. Passegem tan sols pel pur plaer de caminar, per la ciutat o per la muntanya, per l'arena o per l'asfalt, sols o en companyia. Passegem i gaudim del nostre voltant. En 10 il·lustracions i un llibre us proposem aquesta setmana fer un passeig il·lustrat i acompanyat d'un meravellós llibre. Què? Passegem junts?

Passejar: 10 il·lustracions i un llibre
Pasear: 10 ilustraciones y un libro
Take a walk: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Juliana Vido

Il·lustració de Cécile Becq

Il·lustració de Jeanne Lorioz

Il·lustració de Beatriz Barbero-Gil

Il·lustració de Mónica Andino

Il·lustració de David Sierra

Il·llustració de Nata Metlukh

Il·lustració de Marta Długołęcka

Il·lustració de Robin Faye Gates


El llibre que acompanya a totes aquestes il·lustracions de passejants és ¿Un paseo?, de Nono Granero i que està editat per La Guarida. Com bé diu el títol del llibre tot arranca amb un passeig de René i la seua mascota Botón, una simpàtica tortuga. Ja sabeu com són de lentes les tortugues, però aquesta... és diferent. No sols és ràpida i veloç com un llampec, és que a més te una imaginació que aplega fins l'infinit i més enllà, com la corda groga que la subjecta el seu amo.

Un llibre d'il·lustració que va adreçat a tot tipus de públic, xiquets i adults, i que no té text. És un autèntic passeig pel món que brolla de la imaginació de Nono Granero i que ens invita a seguir-lo, a deixar-se dur, a estirar la corda de la fantasia per acompanyar a Botón o atrevir-se nosaltres a anar més lluny encara. Un passeig per l'espai, per la pintura, pel cinema, per la música i l'esport... pel nostre món real i pel món de la fantasia, tot amb el bagatge cultura que tenim.

Un llibre molt recomanable, una proposta gràfica molt interessant -en blanc i negre,-, un tema ben curiós, un tractament d'edició perfecte. És d'aquests llibres que, malgrat a primera vista no ho semblen, és una autèntica joieta. Deixeu-se emportar per la imaginació i la tendresa hilarant d'aquest llibre i...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...