dimecres, 20 de setembre de 2017

Il·lustracions de Ceci Moreno: activitats artístiques per a l'aula / Ilustraciones de Ceci Moreno: actividades artísticas en el aula


Ara que estem arrancant el curs és el moment ideal per a plantejar-se com anem a incentivar la creativitat artística dels nostres alumnes. Des d'aquest blog intentem, poquet a poquet, anar educant la mirada, presentant molts temes diferents des de punt de vistes variats, tècniques diverses i originals, il·lustradors/es que en fan veure el món amb la mirada de l'art i això ens beneficia personal i socialment, aportant-nos bellesa i cultura.

Donar molts exemples als xiquets/es els facilita per copiar i desprès crear els seus propis dibuixos. Hui, com exemple a seguir, volem compartir amb vosaltres les il·lustracions de Cecilia Moreno. Amb formes i colors crea tor un món personal que ens fa pensar en la pintura de Joan Miró, però amb un estil propi. Línies que s'uneixen per formar una cara, rodolins d'on surten personatges, taques de colors que acaben volant com els ocells. Són una meravella.

Una mostra perfecta, la de Ceci Moreno, per exposar-la a l'aula i començar a crear i crear fantàstiques imatges, en color o en blanc i negre. Què us sembla?Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...