diumenge, 6 de maig del 2018

A veces la lluvia: llibre sobre la maternitat i el creixement dels fills/es



Hui és un dia perfecte per comentar-vos un llibre que en ha encantat: A veces la lluvia, d'Ainara Bezanilla, amb unes fantàstiques il·lustracions de Zuzanna Celej i que està editat per Thule.

La maternitat vista amb la perspectiva del temps. Perquè la relació mares-fills/es va canviat i passa des de la dependència total a una relació madura entre adults, amb tot el que comporta d'amor i confrontament, d'assertivitat i independència, de tendresa o d'odi i vergonya. Em seguirà estimant de major? M'estaré equivocant en la seua educació? Em contarà les seues coses? Aquestes i més preguntes creen confusió en la mare, sempre pendent del que passa i ens passarà, vigilant el creixement dels fills/es, amb tot l'amor i la inseguretat que això provoca.

Un preciós llibre perfecte per a regalar a les mares, hui o qualsevol dia i per a compartir la seua lectura amb elles. 

Les il·lustracions de Zuzanna Celej realitzades en collage, aquarel·la i llapis sobre paper, imprimeixen un to d'intimitat especial a tota l'obra. Una joieta de llibre, sense cap dubte.






Podeu trobar més de 100 llibres infantils en les que les mares són protagonistes al taulell de Pinterest: Mamàs en la literatura infantil / Mares en la literatura infantil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...