dissabte, 26 d’octubre de 2019

El zodíac il·lustrat per Alexander Daniloff / El zodíaco ilustrado por Alexander Daniloff / The zodiac illustrated by Alexander Daniloff

Aquari

El mapa estel·lar sempre ha tingut una gran influència sobre les persones i la seua cultura al llarg de la història. Des de l'1 de gener al 31 de desembre, segons l'astrologia, l'any es divideix en 12 parts estel·lars.

A l’hora de catalogar els estels, els sumeris dividiren el cel en regions. La regió per on aparentment transiten el Sol i els planetes fou dividida en dotze parts iguals (una per a cada mes de l’any) i a cadascuna d’elles se li assignà una figura determinada. Més endavant, els grecs anomenaren aquesta regió com la del Zodíac, paraula composta per τό ζῶον, ου (“figura”, “animal”) i per ἡ ὁδός, οῦ (“camí”).
Els noms del Zodíac ens han arribat de la següent manera a través del sedàs de Roma: Àries, Taure, Bessons, Càncer, Lleó, Verge, Balança, Escorpió, Sagitari, Capricorn, Aquari i Peixos -els xinesos, els egipcis o els maies també tingueren els seu propi Zodíac encara que amb figures diferents.

Alexander Daniloff il·lustra cadascun d'aquests signes de l'horòscop d'una manera bellíssima. Mitologia, astrologia i art juntes.

Peixos

Àries

Taure

Bessons -Gemini-

Càncer - Cranc -

Lleó

Verge

Balança

Escorpió

Sagitari

Capricorn

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una Preciosota. Sàlvia. Magafo la Verge del mes washap amb permis. I difont aquesta preciositat. Non finde. I Felicitats a l'ilustrador. ❤❤����
Floren Santos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...