divendres, 13 de novembre de 2020

Dia de les Llibreries 2020 / Día de las Librerías 2020 / Bookstore Day 2020

 

 

Il·lustració de Banzisu

 

Hui celebrem el Dia de les Llibreries i aquest any ho volem fer amb molt ressò, doncs degut al covid-19 han tingut molts problemes per a poder vendre, a més de la gran competència que suposa Amazon (aprofite per a dir-vos que hi ha dos plataformes digitals per a poder comprar llibres on line i que són nostres: Todos tus librosLlibres.cat -per a obres sols en català-; a més d'un grapat de llibreries, generals i especialitzades, que fan venta per internet; i doneu-li també unaullada a l'espai web Las librerías recomiendan).

Però hui, especialment, volem que visiteu les llibreries que teniu al vostre barri o al vostre poble, que remeneu entre tot el seu fons i que compreu llibres per a vosaltres o per a regalar. Tenim proper les festes de nadal i podem aprofitar per avançar les compres. Regalar llibres als xiquets, joves i adults, sempre és un molt bona opció. És regalar cultura. Aprofitem el dia i recolzem les llibreries, les nostres, les de proximitat, les que amb bons professionals al seu front ens ajuden, recomanen, guien, informen i sempre estan al costat del lector/a.

Si, ens agraden les llibreries, són espais de cultura i de lectura, cosines de les biblioteques. Fomentem el seu ús des de menudets.

Des d'aquest raconet il·lustrat donem pas als artistes per apropar-nos al món de les llibreries amb els seus pinzells.

Il·lustració de María Laura Bratoz

 

Il·lustració d'Annick Gaudreault

 

Il·lustració de Carlo Comuzzi


Il·lustració de Dasha Tolstikova

 

 Il·lustració de Dora Holzhandler

 

Il·lustració d'Ingela P. Arrhenius

 


Il·lustració de Jianan Liu
 


Il·lustració de Kristina Vardazaryan

 


Il·lustració d'Edward B. Gordon

 

 El cartell per a celebrar enguany el Dia de les Llibreries / Día de las Librerías és de Ximo Abadía.


Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...