dilluns, 8 de març del 2021

Elles també... necessiten descansar / Ellas también... necesitan descansar / They too ... need to rest

 

Il·lustració d'Eric Puybaret


Elles també... necessiten descansar / Ellas también... necesitan descansar / They too... need to rest, d'ací cap allà tot el dia, pendent de la feina, de la casa, dels fills, dels pares majors, dels problemes econòmics, d'anar a la moda, de..., de..., de... tantes coses diferents. Pendent de que tot vaja bé al seu voltant, però molt poc pendent d'elles mateixes.

Necessiten, necessitem, un temps per a descansar, desconnectar, recarregar pil·les, reflexionar. Un temps per a la dona, als menys una estoneta cada dia. Un temps per a gaudir de nosaltres. I res més relaxant que un bon bany d'aigua calenta. Descans.



Temps de bany i descans: 10 il·lustracions i un llibre
Tiempo de baño y descanso: 10 ilustraciones y un libro
Bath and rest time: 10 illustrations and a book


Il·lustració d'Anna Grimal


Il·lustració d'Anna Saveleva Varella


Il·lustració d'Isabelle Demarly


Il·lustració d'Yoriyuki Ikegami


Il·lustració de Violetno


Il·lustració de Lili Gribouillons


Il·lustració de Bill Carman


Il·lustració de Didier Lourenço


Il·lustració de Lizz Lunney




Per acompanyar les anteriors il·lustracions us recomanem, en 10 il·lustracions i un llibre, una obra que és una joieta per a compartir adults i menuts/des: 5 Minutos de paz / 5 Minuts de tranduil·litat, de Jill Murphy, editat per Kalandraka.


El llibre ens conta, d'una manera senzilla, crítica i tendra, com la senyora Gros, l'elefanta, només demana uns minuts de tranquil·litat a la banyera, ben calentona i plena de bromera. Ho prepara tot per anar-hi, tranquil·lament; però Oriol, Laura i el menudet no acaben de comprendre-ho. Tenen tanta energia i fan tan d'enrenou com sempre i a la mare la pau li dura ben poc.


La familia ha de comprendre que necessitem eixos cinc minuts de pau, que tenim dret a ells.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...