dissabte, 5 de març del 2022

Bruixes: 10 il·lustracions i 1 llibre / Brujas: 10 ilustraciones y 1 libro / Witches: 10 illustrations and 1 book

 

Il·lustració d'Eugenia Nobati


Aquest dissabte m'he trobat un grapat de bruixes il·lustrades i les vull compartir amb tots vosaltres, a l'apartat que hi ha al blog de 10 il·lustracions i 1 llibre. Anem a informar-se sobre les buixes, el seu sorgiment i característiques, els diferents tipus que hi ha segons les cultures, i un llarg etcètera; a més de gaudir de l'art mirant aquests il·lustracions.


Bruixes: 10 il·lustracions i un llibre
Brujas: 10 ilustraciones y un libro
Witches: 10 illustrations and a book



Il·lustració de Colin Stimpson


Il·lustració de Jensine Eckwall   






Il·lustració de marina826



Il·lustració de Rafa Anton


Il·lustració de Rosalinde Bonnet


Il·lustració de Jeremy Enecio


Il·lustració d'Ančka Gošnik Godec


Il·lustració de Fanny Liem


Il·lustració d'Ana Santos



 
El llibre que acompanya a estes il·lustracions i que us volem recomanar és Los secretos de las brujas. Una iniciación a nuestra historia y nuestros saberes, de Julie Légère i Elsa Whyte, amb una molt xules il·lustracions de Laura Pérez. Està editat per Errata Naturae.
 
Aquest és un llibre que està a cavall entre la literatura i els llibres d'informació. De Circe a Hermione Granger, de les druideses a les feiticeiras, passant pels contes de fades i els retrats de moltes bruixes reals, heus aquí un llibre il·lustrat bellíssim, entre la història, la llegenda i el manual d'encanteris. Un llibre que està adreçat per a tot tipus de lectors de qualsevol edat, doncs té diferents nivells lectors.
 
Les Il·lustracions de Laura Pérez, una il·lustradora que seguim a través de les seues il·lustracions, dels llibres que té editats i de les portades dels llibres que fa (sempre donant en la clau del contingut de l'obra d'una encertada manera), de la cartellística. Té un estil molt personal a l'hora de dibuixar i donar color, que ve rodó per aquest llibre. Text i il·lustració fan una simbiosi perfecta.
 
Dones, màgia i sororitat s'uneixen en aquest llibre que us encantarà.
 
 




 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...