dimarts, 15 de novembre del 2022

Circ: 10 il·lustracions i 1 llibre / Circo: 10 ilustraciones y 1 libro / / Circus: 10 illustrations and 1 book

 

Il·lustració de Daria Palotti
 
Aquest diumenge, en 10 il·lustracions i 1 llibre, se n'anem a veure l'espectacle més meravellós del món: el circ. Acudim en família, per a gaudir tots junts de la màgia sota la carpa del circ: pallassos, equilibristes, mags, forçuts i tot un desplegament de personatges molt interessants. Vinga, anem-hi!


Circ: 10 il·lustracions i un llibre
Circo: 10 ilustraciones y un libro
Circus: 10 illustrations and a book


Il·lustració de Donya Maghsoudlou


Il·lustració de Jacqueline Molnár


Il·lustració d'Horacio Gatto


Il·lustració de Lima Junior


Il·lustració d'Alexandre Rampazo


Il·lustració d'Eldbjørg Ribe


Il·lustració d'Emmanuelle Colin


Il·lustració de Jana Glatt
 
 
Il·lustració de Lorenzo Mattotti
 
 
 
Per a recomanar-vos tenim un llibre preciós, adreçat als menuts, però que us encantarà als majors. Es tracta d'Héctor, el hombre extraordinariamente fuerte, de Magali Le Huche, editat per Pípala. 
 
La història ens presenta a Hèctor, l'home més forçut del món, que viu i actua en el Circ Extraordinari. La seua popularitat genera enveges entre la resta de membres del circ, sobretot entre Gedeón i Leonardo -domadors de feres-, però ell no és conscient. A ell el que veritablement li agrada és tricotar i Leopoldina, una bonica ballarina del circ. Ambdós coses ho porta en secret, perquè pensa que la seua fama quedaria tocada si s'assabentassen que un home tan gran i forçut el que li agrada és fer mitja. L'amor per Leopoldina també l'amaga, pensant-se que ella el rebutjarà.

Però un bon dia... No us contem més, tan sols dir-vos que la història és molt interessant, tendra i divertida. Ens emostra com viuen els artistes del circ i trenca més d'un estereotip. Un llibre molt recomanable.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...