dimarts, 21 de juliol de 2009

Johanna Wright, il·lustradoraJohanna Wright és una il·lustradora a la que seguim en el seu treball des de fa temps. Ens agraden els seus personatges i la visió de la infància que té: xiquets i xiquetes llegint sobre els arbres, xiquets de festa compartint jocs i música, xiquets eixerits que emprenen aventures.. i animals antropomòrfics.

Destaca per la utilització de les línies i pels colors, que tot junt, amb la seua particular visió del món, fa que tinga una personalitat il·lustrativa especial. Té publicats dos llibres: The secret circus i Clover twig and the magical cottage. Ni un ni l'altre estan traduïts a cap dels nostres idiomes i ens sap greu, perquè veritablement és una il·lustradora molt interessant (a veure si s'animen les nostres editorials).
Hem vist moltes de les seues il·lustracions per internet en diferents blogs, sobretot d'educació, però sense citar l'autoria. Nosaltres, des d'aquest raconet, volem donar-li tot el mèrit que mereix. Entreu a la seua web i gaudir de les seues il·lustracions, us ho recomanem!
Un tastet del seu treball per a que se n'adoneu del que estem parlant:


1 comentari:

Mª José ha dit...

¡Qué ilustracciones ten bonitas!
Con tu permiso las copio,soy una copiona ,un día de estos ya no me ajuntarás.
Un besazo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...