dimecres, 17 de setembre del 2008

Així és com jo ho veig / Así veo yo las cosas: àlbum il·lustrat sobre la creativitat i l'art



Potenciar la imaginació i la creativitat dels xiquets mitjançant la lectura és un dels objectius d'aquest blog i també l'objectiu central del llibre que us presentem: Així és como jo ho veig / Así veo yo las cosas.

Un llibre de l'editorial Joventut, que podem llegir en castellà i català i que us recomanem ja per afegir en el llistat de llibres per a regalar aquests nadals.

L'obra és de Sirish Rao i està magníficament il·lustrat per l'artista Bhajju Shyam. La narració, textual i il·lustrativa, ens conta la història de Siena Baba, un pintor que té una manera molt particular de veure el món i tot allò que pinta està ben llunya de la realitat del seu entorn. Tant és així que la gent que mira les seues obres no el compren i pensa que les seues pintures són ben estranyes. Però que pinta aquest?




Un bon dia comença a pintar un grup d'animals i... utilitzant tota la seua creativitat li surt... aquest magnífic llibre que us recomanem llegir, als adults i als xiquets. Un cant al poder de l'art i la creativitat, a més de un grapat d'activitatsal voltant de la il·lustració que podem realitzar basant-se en el llibre.



Les il·lustración pertanyen al llibre.

2 comentaris:

ilustroskop ha dit...

Sí, seria un llibre magnífic si no fos perquè en l'edició catalana, l'editorial Joventut, s'ha descuidat de corregir el text!

Agnès

Sàlvia ha dit...

Gràcies per la informació, Agnès. Jo l'he llegit en castellà, així que no me n'havia adonat.
Sol passar en molts llibres d'autors estrangers que a l'hora de traduïr-los no li donen la importància que veritablement hi té la traducció i de vegades "val qualsevol adaptació". Llàstima!

Pinzellades de colors i llibres des de Cocentaina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...