dilluns, 7 de desembre de 2009

Papá Noel, un llibre per a gaudir de la lectura en aquests dies

 

Ens alegra assabentar-se que el llibre de Raymond Briggs, Papá Noel -un clàssic per als amants de la literatura infantil- acaba de ser reeditat per l'editorial La Galera.

Li tinc un carinyo especial a aquest Pare Noel perquè l'he llegit un grapat de vegades amb els meus fills. La història conta, en vinyetes de còmic -però sense quasi text- què és el que fa Pare Noel al llarg de 364 dies a l'any, perquè tan sols hi ha un dia que treballa i el dia assenyalat va angoixat, quasi de mal humor, a correcuita. Són moltes les joquines i llibres que ha de repartir i el temps li fa fugina, a més que li passa de tot. El que a ell de debò li agradaria seria repanxingar-se al seu silló, tot calentet i llegint un bon llibre. Però ha de complir amb la seua obligació i... a la fi ho aconseguirà?

Un llibre encantador i unes il·lustraciones encisadores. Tot un clàssic que val la pena recuperar. És perfecte per a regalar la nit de Nadal.

Basat en el llibre, podem gaudir d'aquestes curtmetratges, que van en tres seguits: 1, 2 i 3.

El Pare Noel de Raymond Briggs es tan famós que té fins i tot una sèrie de segells anglesos que porten les seues vinyetes.

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...