divendres, 11 de desembre del 2009

Exposició de llibres infantils i juvenils i àlbums il·lustrats a la Biblioteca de Cocentaina



Què tenen en comú aquest dos xiquets que semblen estar molt contents? Doncs que han visitat l'exposició de llibres infantils i juvenils que hi ha a la Biblioteca de Cocentaina i han descobert tot un món en paper. Ara escriuran la seua carta als Reis i al Pare Noel i ficaran tots els títols que es han agradat per a que Ses Majestats ho tinguen en compte a l'hora de repartir regals.

I tots vosaltres, lectors del blog, també quedeu invitats a visitar-nos, a la seu de la Biblioteca de Cocentaina (Palau Comtal, s/n), fins el proper dia 22 de desembre, en horari de matí (9 a 13:30 h.) i vesprada (16 a 20 h.), de dilluns a divendres i de 10 a 13 hores els dissabtes. Llibres per a xiquets i joves de 2 a 16 anys i també per a pares.

Hi trobareu molts àlbums il·lustrats per a totes les edats i llibres amb unes il·lustracions tan precioses que us encantaran. Allí mateix podeu escriure la vostra carta als Reis.

Si voleu veure els llibres que trobareu doneu una ullada a la Guia de llibres infantils i juvenils per a regalar en 2009.

Us esperem!!!

Les il·lustracions són de Josée Masee.

Exposició Llibres per a Nadal. Biblioteca Cocentaina on PhotoPeach

3 comentaris:

isabel ha dit...

¡Qué bonita exposición!.Libros muy novedosos.
Me gusta vuestra biblioteca

Montse ha dit...

Oh! Qui estigués més a prop!

Sàlvia ha dit...

Me encantaría que las dos estuvierais aquí y compartirlos con vosotras (además de invitaros a un chocolate bien calentito).
Besadetes, senyoretes mages dels llibres.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...