dijous, 5 d’agost de 2010

Com un peix a l'aigua: llibre per a gaudir de l'aigua en tot moment


Amb aquesta calor el que més ens abelleix és gaudir de l'aigua, més encara les xiquetes i els xiquets. Podem aprofitar i gaudir de l'aigua i de la lectura amb el llibre Com un peix a l'aigua, de Daniel Nesquens, amb unes fantàstiques il·lustracions de Riki Blanco, editat per Thule.

És una història plena de tendresa i poesia. Sebastià, el seu protagonista, estima l'aigua amb passió , es sent feliç amb el seu contacte i en total armonia amb ella. Els rius, els mars, els oceans, la banyera... És en l'aigua on es troba realment lliure, així que... voldria convertir-se en peix. Ho aconseguirà? Es convertirà en un home peix, en un sirènid?

Les il·lustracions de Riki Blanco aconsegueixen enlairar plàsticament, encara més, la poesia del text.  En tons d'aire blau i verd, que dóna ales a submergir-se en tot tipus d'aigues, podem comprovar que per a Sebastià tot és possible, fins i tot fer realitat el màgic món de la imaginació. D'altra banda, només hi ha lleugeres i gracioses corbes a l'aigua, silenciosa, com en els somnis.

Un àlbum il·lustrat excel·lent que us recomanem per a casa, l'escola i les biblioteques.





Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...