dimecres, 4 d’agost de 2010

Un cercle, un rostre, un personatge: activitats d'il·lustració / Un círculo, un rostro, un personaje: actividades de ilustración


Proveu a crear dibuixos de personatges partint d'una circumferència. Primer pensem quin personatge volem crear i, després, fem el rostre dins del cercle i afegim-li els cos amb la vestimenta adient. Podem crear herois, homes i dones amb les seues professions, personatges fantàstics, planetes-humans i un llarg etcètera. És senzill, divertit i, si ho fem menudet podem pegar-los damunt de xapes i que ens servisquen per ornamentar la gorra, la motxilla, la samarreta... o per a regalar-la als amics.
Podeu fixar-se amb aquests exemples, de Mot and Dot ( Lee Golden i el seu marit John W. Golden) i segur que la inspiració us ve instantàniament. També podem copiar els personatges i canviar la seua vestimenta per tal de que ens done un resultat totalment diferent. Val la pena jugar amb la il·lustració i no deixar cap tems a l'avorriment aquest estiu. Passeu-ho bé!


1 comentari:

Anònim ha dit...

No pares! Eres una màquina de creativitat! Gràcies per compartir tantes coses xules i donar-nos tan bones propostes. A casa estem seguint el teu blog i s'ho passem d'allò més bé. Petons de la meua part i dels meus fills.
Xelo Capmany (Lleida)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...