dijous, 2 de juny del 2011

Col·leccionisme d'insectes il·lustrats: activitat per a l'estiu / Coleccionismo de insectos / Collecting insects


 Les papallones, els cucs, els mosquits, les marietes... il·lustrades poden resultar animalets molt simpàtics, però les paneroles, les puces, els escarabats i un llarg etcétera... no solen aparèixer a les il·lustracions. Doncs hui us volem recomanar les il·lustracions d'insectes de Golly Bard

Aquests insectes estan dins de capsetes, perfectament classificats, doncs pertanyen a una part de la col·lecció d'insectes que hi està fent l'autora. Ens resulten unes il·lustracions molt originals; no és el mateix il·lustrar insectes que il·lustrar col·leccions d'insectes.

Ens agrada! Serieu vosaltres capaços de tenir la vostra pròpia col·lecció il·lustrada de insectes? Quins insectes us agradaria tenir en la vostra col·lecció? Què tal si al llarg de l'estiu anem col·leccionant-se insectes, naturals i/o il·lustrats? Tan sols necessitem una fulla i dividir-la en 8 caselles. La reapartim als alumnes i, al llarg de les vacances poden anar col·leccionant il·lustrativament insectes (també ho podem fer amb altres animals o plantes). Tenim unes llargues vacances per anar recollint i omplint les caselles. A la tornada del col·le cadascú portarà la seua col·lecció a classe i podem fer, en una de les parets, una exposició d'aquesta col·lecció. És una proposta lúdica i il·lustrativa per a l'estiu, que pot resultar senzilla i original, doncs tota la família pot participar en aquesta col·lecció. Ja ens conteu, val?








3 comentaris:

Eva ventura Company ha dit...

genial aquestes col·leccions! ho enllaço al bloc de natura!

Sàlvia ha dit...

Bon final de curs, Eva.

Besadetes

Buy cheap GW2 Gold ha dit...

genial aquestes col·leccions! ho enllaço al bloc de natura!

gw2 gold

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...