dimecres, 4 de desembre de 2013

Àlbums il·lustrats per regalar en Nadal 2013: editorial Andana / Libros ilustrados para regalar en Navidad 2013: editorial Andana (1)

Els fantàstics llibres voladors... editorial Andana

Des de hui anirem penjant al blog diferents llibres il·lustrats i àlbums que s'han editat al llarg de 2013 i que volem recomanar-vos per a regalar aquest Nadal.  Són algunes orientacions d'entre un grapat de llibres preciosos que s'han publicat. Com que són tants hem pensat agrupar-los per editorials. Hi ficarem llibres de grans editorial i de menudes, aquestes últimes tenen algunes obres molt bones i de vegades ens passen desapercebudes. Segur que us encantaran i després no sabreu quin triar. 

Volem començar per uns llibres i àlbums il·lustrats de l'editorial valenciana Andana. Aquesta editorial no té molts anys i en aquest poc temps està desenvolupant una llavor força important dins del camp editorial per tal de difondre bon i originals llibres en la nostra llengua. M'encanten els seus llibres i el plantell d'escriptor i il·lustradors que tenen: Oliver Jeffers, Ricardo Maniscalchi, Paula Bonet, William Joyce, etc.

Passem a recomanar-vos alguns dels seus llibres que s'han editat en 2013:

-William Joyce, Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore, portada que encapçala aquest post. Esta és la història que va inspirar el Premi Oscar al millor curtmetratge animat de 2012. Fantàstic.


-Oliver Jeffers. L'increïble nen menjallibres. Un llibre il·lustrat, per a primers lectors, que és tot un cant per la lectura. A l'Enric li agradaven els llibres, però no li agradava llegir-los, li agrada menjar-se'ls. Llibres grans, llibres il·lustrats, llibres de referència... I com més en menjava, més llest es feia. Però, un dia... Interessantíssim i molt divertit.-Francesc Gisbert / Dani Miquel / Ricardo Maniscalchi. La Maria no té por. Per als primers lectors. Tot comença quan Maria se'n va a passar unes dies a casa l'avia. En una habitació molt fosca trobarà el llibre dels espantacriatures, els mostres que fan por als xiquets que es porten malament.


Tres llibres que destaquen per la seua originalitat i per les il·lustracions. Aneu prenent nota ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...