divendres, 6 de desembre de 2013

Àlbums il·lustrats per regalar en Nadal 2013: editorial Kókinos / Libros ilustrados para regalar en Navidad 2013: editorial Kókinos (2)

Sin título... editat per Kókinos

D'entre totes les editorials que comentarem els seus llibres, donant-vos orientacions i pistes per regalar llibres aquests Nadals d'entre els àlbums i llibres il·lustrats que s'han editat en 2013, hui hem seleccionat obres de l'editorial Kókinos.

Esta editorial té un fons molt interessant i de gran qualitat per a prelectors i primers lectors, fons que a més van reeditant -el que és tot un plaer-. De entre tots els seus llibres editats en 2013 us recomanem:

-Hervé Tullet. Sin título (llibre que encapçala aquest post). Estem davant d'un original i inacabat llibre. Si, si... el llibre no està acabat i necessita que els lectors i l'autor col·laboren. Molt interessant per als prelectors. 


-Emma Giuliani, Ver la luz. El cicle de la vida narrat il·lustrativament d'una forma poètica. Del blanc i negre inicial a l'explosió de color que descobrim darrere de les seues pestanyes. Molt recomanable per a primers lectors.


-Michäel Escoffier / Kris Di Giacomo, A todos los monstruos les da miedo la oscuridad. A què no sabieu que els monstres s'amaguen sota el llit de la por que tenen? Pobrets! Un divertit llibre tan per als xiquets que tenen por com als que no. Preneu nota. Les il·lustracions són xulíssimes.


 -Hervé Tullet, Los cinco sentidos.Un llibre ple de sorpreses, de ginys amb els lectors menuts, de complicitat. Fantàstic.


-Stian Hole, El cielo de Anna. Anna ha perdut a sa mare i està plena de dolor, com son pare. Però Anna té moltes preguntes i les seues contestacions fa que pare i filla emprenguen un viatge inoblidable que produeix un bàlsam contra este dolor. Un llibre sobre la mort i el dolor que produeix entre els sers estimats. Bonic, interessant i gens "sensibler". Les il·lustracions són la peça clau del llibre.


 -Jorge Luján / Chiara Carrer, La roca. Diuen que la fe mou muntanyes, però sols la imaginació, la creativitat i l'originalitat, junt a la mirada al nostre interior és capaç de moure roques. Llegiu-lo i comproveu-ho. Per a primers lectors.


-Jean-Marc Derquen / Laure de Faÿ, ¡Voy a comedte!. Un àlbum il·lustrat simpàtic, ple d'humor, força original des del punt de vista narratiu i gràfic -una evocació al còmic i al dibuix animat. I conta la història d'un ferotge llop al qui li prenen el pèl dos conills espavilats i... pataplum... perd les dents i no pot parlar bé. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...