dilluns, 9 de desembre de 2013

Àlbums il·lustrats per regalar en Nadal 2013: editorial Lóguez / Libros ilustrados para regalar en Navidad 2013: editorial Lóguez (3)

 

Les recomanacions de hui són de l'editorial Lóguez. Aquesta editorial salmantina té un fons bibliogràfic ben interessant i tots els seus llibres destaquen per les il·lustracions. Aquesta selecció que hem fet, sobre les seues darreres publicacions, ens agraden especialment per les temàtiques que tracten, com es fa aquest tractament -llibres que ens ajuden a pensar, que apropen els problemes al xiquets d'una manera intel·ligent i sense sensibleries-, i les seuen il·lustracions. Il·lustradors molt diferents, molts d'ells en primera fila dels àlbums il·lustrats -com Jutta Bauer, per exemple- i nous descobriments. Gran qualitat, diversitat i originalitat és el que sempre trobem en els llibres de Lóguez. Molt recomanables. Anem anotant llibres il·lustrats per regalar en Nadal.

Comencem pel llibre que encapçala aquest post:

-Ole Könnecke, ¡Que te mejores! Sempre riure's és una excel·lent medicina i si compartim els mals moments amb els amics... genial. Tots tenen cura de Burt i ell... malaltet es deixa mimar. Molt boniquet. Per a prelectors.


-Isabel Pin, Si yo fuera un león. Una invitació a imitar les veus dels animals. Com que està troquelat els xiquets poden assomar la careta i rugir o trinar com els propis animals. Un llibre molt divertit, informatiu, lúdic i graciós per compartir els adults amb els menuts. Per a prelectors.


-Britta Teckentrup, !Corre a casa, ratoncito!. El ratolinet vol tornar a casa, però abans ha de passar pel bosc i es perd pel camí. Aconseguirà el ratolinet retornar amb la seua família? Un llibre deliciós, troquelat, que crea des del principi una gran empatia amb el que li succeeix al ratolí. Per a prelectors.


-Heinrich Heine / Peter Schössow. El pobre Pedro. Atenció a tothom... tot està preparat per a que s'alce el teló. Hui es representa el poema de Heinrich Heine El pobre Pedro. Els actors estan llestos i el públic va omplint la sala. Comença la funció i podem anar observat que passa en escena i la reacció del públic... que visca el teatre!!! Podem seguir-lo en primera fila mirant les il·lustracions.


-Fluvia Degl'Innocenti / Roberto Lauciello. El secreto de Tom Ossobuco. Tom Ossobuco ven salsitxes, mandonguilles i costelletes delicioses. Nyam, nyam, nyam, exquisides! Els seus clients l'adoren. Però... Supersticions i xafarderies crearan molts problemetes al tranquil carrer, perquè... Quin serà el secret de Tom Ossobuco? Per a primers lectors.


-Kirsten Boie / Jutta Bauer. Una vida cualquiera. El subtítol de llibre ens informa dels seu interessant contingut, Un libro para niños sobre las personas sin hogar. Un llibre molt necessari en aquests moments en que, malauradament, veiem a moltes persones vivint al carrer, sense casa. Però estes persones també han sigut xiquets i s'han fet fadrins, han treballat i tingut una família; però de vegades la vida ens juga males passades i... Una manera de reflexionar sobre aquest problema social sense sensibleries. Molt interessant. Per a bons lectors.-José Rosero. Clarice era una reina. Ara Clarice té una vida difícil i decideix tornar a la seua casa imaginària, un lloc on es troba protegida pels seus records. Però no pot tornar  vestida com va, ha de vestir com la autèntica reina que és... La imaginació, els seus desitjos i el vestit que s'ha cosit aconseguiran que Clarice puga, a la fi, descansar. Precioses il·lustracions, amb molta força, per tractar un tema difícil. Per a primers lectors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...