dijous, 12 de desembre de 2013

El regalo, d'Ofra Amit: un àlbum il·lustrat d'amor i de Nadal / El regalo, libro de Ofra Amit: un álbum ilustrado de amor y de la Navidad


Al blog hem anat ficant algunes il·lustracions d'Ofra Amit -precioses- i hui us volem recomanar un llibre seu, El regalo, escrit per O. Henry i editat per SM.

És una història tan bonica que et deixa sense alè.  Una parella jove, Jim i Della, amb molts pocs recursos econòmics, pensen en el regal de Nadal. No tenen diners, però els sobra entrega, sacrifici i amor... el verdader esperit de Nadal. 

El llibre ens fa aturar-se i reflexionar davant de tot aquest supermegaconsumisme i donar-li valor real a allò que no té preu, que està per damunt del que podem comprar. Una història d'amor genial. Un àlbum il·lustrat per a totes les edats. Una joieta il·lustrada.

Ací el llibre es titula El regalo, però realment caldria que li hagueren ficat el títol original, El regalo de los Magos, doncs va més en concomitància amb el contingut i aquest és el títol del conte de l'escriptor nord-americà O. Henry (pseudònim de William Sydney Porter, 1862-1910). 

Un conte de Nadal per retrobar l'autèntic sentit d'aquestes festes. Molt, molt recomanable tant pels valors que transmet com per la riquesa i originalitat de les il·lustracions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...