Continuem recomanant-vos llibres per anar afegint a la llista dels regals que demanem als Reis Mags. Hui hem fet una selecció de llibres de l'editorial Joventut (aquesta editorial edita tots els seus llibres en castellà i català).
Comencem pel llibre que encapçala aquest post:
-Randy Siegel / Serge Bloch. Mi boa Bob. Què pensaríeu si el vostre pare us regalés, en el vostre aniversari, una boa, gran i verda, que sap escriure amb el seu cos? Segur que en un principi us espantaríeu, però desprès... Una proposta ben original i creativa, un llibre deliciós per compartir.
-Olimpia Zagnoli. El mundo es tuyo. Un llibre que ens aparença és senzill però que tracta temes molt profunds: la llibertar, l'essència de les persones, la consciència del nostre jo. Pensament que ens ajuden a enraonar amb el xiquets, presentats d'una forma original -plàstica i textualment- i propera. Molt interessant.
-Tad Hills. Roc escribe una historia. Un llibre molt recomanable per a primers lectors per tal de fomentar la creativitat i explicar els motius per a inventar-se històries noves, les nostres històries.
-Francisco Sánchez / Bárbara Sansó. Cuando desapareció el mar. Un interessant llibre sobre el mar d'Aral i la seua desertització. Una narració ecològica i molt bonica. Per a primers lectors.
-Mac Barnett / Jon Klassen. Hilo sin fin. Una joieta de llibre que ens mostra que hi ha coses que no tenen preu, que són realment important i valuoses i no estan a la venda. Anabel troba una capseta de fils de llana de tots els colors i aleshores comença a fer punt de mitja... tricota i tricota i els fils no s'acaben mai, així que... Molt interessant.
-Paul Fleischman / Bagram Ibatoulline. El diario de la caja de fósforos. Quants records caben en una caixa de puros? Cap tota una vida, que va guardant-se en capsetes de llumins amb xicotets objectes que en enllacen a moments claus del nostre passat i és aquest el que besavi i besnéta comparteixen. És molt important que el passat dels nostres majors siga conegut, són els arrels familiars, però també són els arrels col·lectius que devem traure a la llum per a no oblidar qui som i d'on venim. Molt recomanable.
-Geraldine Elschner / Stephen Girel. ¿Dónde está la ranita? Claude Monet en Giverny. Busqueu la granoteta de Monet entre els diversos quadres pintats al jardí de Giverny. Un atractiu, lúdic i pedagògic llibre que ens apropa a un gran pintor.
-Pau Estrada. Un paseo con el señor Gaudí. Una excel·lent passejada per les obres del gran arquitecte Antoni Gaudí i la seua època. Gran creativitat arquitectònica i forta empremta personal.
2 comentaris:
nice post and page
Buenas noches, Salvia:
Me apunto estos tres:
-Pau Estrada. 'Un paseo con el señor Gaudí'
-Geraldine Elschner / Stephen Girel. '¿Dónde está la ranita?' Claude Monet en Giverny
-Paul Fleischman / Bagram Ibatoulline. 'El diario de la caja de fósforos'
Saludos.
Publica un comentari a l'entrada