divendres, 3 de gener de 2014

Àlbums il·lustrats per regalar en Nadal 2013: editorial Takatuka / Libros ilustrados para regalar en Navidad 2013: editorial Takatuka (5)


L'editorial Takatuka ha publicat diferents llibres al llarg de 2013 -en castellà i català- i hui us volem recomanar alguns d'ells, especials per regalar en aquests dies. El primer d'ells, que encapçala aquest post...

-Moni Port. El libro valiente. Un llibre sobre la por, les pors de la humanitat i les pors personals. Una proposta molt interessant d'apropar-se a un tema -de vegades totalment irracional i de gran complexitat per la pròpia irracionalitat- des de vessants diferents. El disseny i les il·lustracions són curioses i molt original. Un llibre molt recomanable, sobretot per als adults -pares, mestres, etc.- per tal d'explicar la por.


-Grégoire Reizac / Jörg. Tic-tac. Amb molt d'humor i simpatia el llibre és una crítica al absolutisme del temps -per als adults- i a la seua relativització per part dels xiquets. Un llibre molt, molt recomanable per a compartir adults i xiquets.


-Cesc Noguera / Raül Gesalí. La señora María. Al nostre voltant està vivint molta gent al carrer, la crisi actual fa que cada vegada hi haja més persones sense sostre on viure. És un problema que veiem dia a dia i cal no capbussar el cap per ignorar-ho. Aquest llibre ajuda als xiquets a prendre consciència d'aquesta injusta situació i als adults ens ajudarà a veure a aquestes persones des de la innocent mirada dels xiquets. Un llibre molt recomanable, a més a més, els beneficis d’aquest llibre es destinaran a la Fundació Arrels, fundació dedicada a atendre i ajudar persones en situacions extremes d’exclusió social.


- Bettina Obrecht / Sabine Kranz. Sputnik. Tots sabem que els extraterrestres no existeixen, però tal vegada estem equivocats. Quan Sputnik apareix al barri sembla que les opinions sobre el seu origen són discrepants. Un llibre divertit que entreteix temes tant interessant com l'amistat, la diversitat, la tolerància i la família. Fantàstica lectura a partir de 9 anys.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...