dijous, 8 de febrer de 2018

Carnaval d'Animals: 10 il·lustracions i 1 llibre / Carnaval de Animales: 10 ilustraciones y 1 libro / Carnival of Animals: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Jeff Haynie

Els animals també es disfressen a Carnestoltes. Els agrada la festa, la música i el ball, igual com a nosaltres. Tan sols tenen un poc de dificultat per buscar i trobar la seua disfressa, però amb imaginació i paciència tot s'aconsegueix.

En aquest apartat de 10 il·lustracions i un llibre volem participar en la gran desfilada de Carnestoltes acompanyant als animals... seguim el ritme de la música carnavalera, de l'art i de la lectura.


Carnaval d'animals: 10 il·lustracions i un llibre
Carnaval de animales: 10 ilustraciones y un libro
Carnival of animals: 10 illustrations and a book


 Il·lustració de Philomene251

Il·lustració de Nuria Diaz

Il·lustració de Mercè Ortí

Il·lustració d'Ariella Abolaffio

Il·lustració de Viive Noor

 Il·lustració d'Hayley Wells

 Il·lustració d'Andrea Ucini

 Il·lustració de Massimiliano di Lauro

Il"lustració d'Yoon Mi Lee


El carnaval de los animales és el llibre infantil que us volem comentar. Ja sabeu que és una de les obres musicals més populars del compositor francès Camille Saint-Saëns, composta per compartir-la amb els seus amics el dia de Carnestoltes. Ara, l'editorial Kalandraka, ens el presenta amb un text de José Antonio Abad Varela i unes fantàstiques il·lustracions de Joâo Vaz de Carvalho. El llibre va acompanyat d'un CD per poder escoltar-lo mentre el llegim.

Ens narra com a l'aniversari del rei Lleó aquest invita a tots els animals de la selva er tal de fer una gran festa. Al so de la música van apareixent els animals muntant-se un gran carnaval. Les personalíssimes il·lustracions de Joâo Vaz de Carvalho ens permeten, encara més, enlairar la nostra imaginació, barrejant literatura, música i pintura en una obra que no sols encantarà als xiquets -recomanem de 5 a 9 anys, preferentment-, també els adults. Una joieta que segurament ja coneixereu, doncs el llibre s'edità per primera vegada en esta editorial a 2013.

Us fiquem un tastet il·lustrat:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...