dilluns, 1 d’abril del 2019

Pirates: 10 il·lustracions i un llibre / Piratas: 10 ilustraciones y un libro / Pirates: 10 illustrations and a book

Il·lustració de Malene Laugesen

En 10 il·lustracions i 1 llibre hui us mostrem un món de corsaries i pirates de tot tipus: valents, poregosos, aventurers, innovadors... Sempre solcant mars i océans, reals o imaginaris. Pirates que ens animen a viure aventures i anar a la recerca de tresors, però sobretot piarates que ens obrin la porta de la lectura i l'art.
Pirates: 10 il·lustracions i un llibre
Piratas: 10 ilustraciones y un libro
Pirates: 10 illustrations and a book 


Il·lustració d'Ivan Kravets

Il·lustració de Chris Beatrice

Il·lustració de Marta Cunill


Il·lustració d'Ariel Ferreyra

Il·lustració de Friederike Ablang

 Il·lustració de Barbara Vagnozzi

 Il·lustració de Cristian Turdera

 Il·lustració d'O'Kif

 Il·lustració de Rilla Alexander


El llibre que us recomanem és La estrambótica Isla del Tesoro, una obra de Pinto & Chinto, editada per Bululú. Darrere de Pinto & Chinto s'amaguen David Pintor y Carlos López, ambdós creadors d'una col·lecció que us recomanem per xiquets i xiquetes a partir de 8 anys: Carambola, que s'edita en castellà i gallec i versiona clàssic de la literatura juvenil amb molt bon humor.

En aquest cas ja se'ns diu al començament de la història que estem al davant d'un llibre fantasma, regalat per un pirata fantasma, que en qualsevol moment pot desaparèixer. El llibre ens conta una versió molt humorística de L'Illa del Tresor, amb els mateixos personatges i escenaris, però amb el nom canviat-adaptat. Per tal de gaudir com cal de tots els petits detalls humorístics, textuals i il·lustrats, cal conèixer prèviament l'obra original, però també es pot llegir per si mateixa, doncs és una adaptació que té sentit propi.

Bon humor i molts pirates a la recerca del tresor. Un llibre i una col·lecció molt recomanable.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...