dimarts, 2 d’abril de 2019

Xiquets i xiquetes llegint al Dia del Llibre Infantil / Niños y niñas leyendo en el Día del Libro Infantil / Boys and girls reading on Children's Book Day

Il·lustració de Benjamin Mantle

No hi a res millor per a celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil que regalar llibres als xiquets i xiquetes, visitar llibreries junts, anar amb ells/es a les biblioteques i emportar-se llibres infantils en préstec... però, sobretot, veure'ls llegir i compartir el nostre temps de lectures amb ells/es. 

Llegir, tots els dies llegir un poquet, llibres de tot tipus, de qualitat literària i il·lustrativa, de contingut interessant, llibres que ens obrin camins a l'exterior i a l'interior, plens imatges que ens eduquen i enriqueixen la mirada, originals i divertits... lectures que ens porten a altres lectures, com les cireres en un cabàs. Llibres i lectures que es faran créixer, ser més crítics i més lliures, més imaginatius i creatius, més empàtics i tolerants.

Els il·lustradors i il·lustradores plasmen aquest moment de llegir d'una manera bonica, un tant metafòrica i original, cadascú amb el seu estil propi. Segur que aquestes il·lustracions us encanten tant com a mi.

A més, tenim a Pinterest alguns taulells sobre el tema de la lectura a la LIJ, les biblioteques a la LIJ i de xiquets i xiquetes lectors a la història de l'art que també us poden interessar. Doneu-li una ullada!

Sigau feliços compartint, hui i cada dia de l'any, la lectura amb elles i ells.

Il·lustració de Camouche

Il·lustració de Debi Watson

Il·lustració de Cristina Losantos Sistach

Il·lustració de Martina Hoffmann

Il·lustració de Margherita Magy Grasso

Il·lustració de Katherine Kirkland

Il·lustració de Tamara Kate

Il·lustració de Maja Veselinovic

Il·lustració de Simona Mulazzani

Il·lustració de Marie-Louise Gay

Il·lustració de Manuel Monroy

Il·lustració de Sugar and Snow

Il·lustració de Nuria Chacón

Il·lustració de Rebecca Stringer Korpita

Il·lustració de Francesc Rovira 

Il·lustració de Vincent Vigla

Il·lustració de Susana Hoslet

Il·lustració de Silvia Baroncelli 

Il·lustració de Mary Engelbreit 

Cap comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...