divendres, 25 de març del 2022

Granotes: 10 il·lustracions i 1 llibre / Ranas: 10 ilustraciones y 1 libro / Frogs: 10 illustrations and 1 book

 

Il·lustració de Victoria Kirdiy

 Estic en un raconet del Llevant on quasi mai plou, però des de fa unes setmanes açò sembla un diluvi, plovent sense para, un dia i un altre. Tant plou que ja cauen granotes! Bé, és un poc exagerat, però si és veritat que les granotes deuen d'estar molt contentes amb tanta pluja. Així que he pensat agafar aquest tema per a 10 i·lustracions i 1 llibre.

 

Granotes: 10 il·lustracions i un llibre
Ranas: 10 ilustraciones y un libro
Frogs: 10 illustrations and a book


Il·lustració d'Anna Bazhenova


Il·lustració de Thierry Manes


Il·lustració d'Oksana Tarasova


Il·lustració d'Anneka Tran


Il·lustració de Bill Mayer


Il·lustració de Katharine Boothroyd


Il·lustració de Marco Paschetta


Il·lustració de Thomas Rohlfs


Il·lustració de Clotilde Goubely


 
 El llibre que us recomanem, acompanyant al post de granotes, és de Freya Hartas, Ramón y la banda de los croadores, de l'editorial Lectio (en català, La granota Gregori i la banda dels Raucadors, editorial Cossetània). Està recent publicat.
 
Tota granota somia amb el seu primer raucat, però el raucat de Ramón no arriba mai! Les altres granotes croaven, els ocells trinaven, els grills grinyolaven i els ànecs graznaven. Pel que sembla, a l'estany tots tenien la seva pròpia cançó. Tots menys la Rana Ramón.
 
Sense ell, no sap com encaixa en el món de l'estany, fins que un dia sent un so misteriós d'un instrument musical. És aquesta una altra manera de que Ramón faci sentir la seva veu? El llibre és una celebració de la música, la determinació i la creativitat, un cant que anima a trobar la pròpia veu. Al final el raucat de Ramón és una festa musical.

Molt recomanable.
 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...